Stor succes med “Græskar-Event” i Grusgraven.

Solen brød frem fra en skydækket himmel, da forældre og børn fandt vej til Grusgraven søndag ved 14-tiden. På vejen ned i Grusgraven kunne man samle et græskar op, og så kunne man sætte sig ned ved store bord-bænkesæt i Grusgraven.

Så gik arbejdet i gang med at udhule og dekorere de mange græskar, så man kunne tage dem med hjem og placere foran døren med et fyrfadslys i. Mange børn havde et godt tag på kniven, så plaster og Falck-kasse kom overhovedet ikke i brug denne eftermiddag.

Når man trængte til en pause i arbejdet, kunne man få pølser og brød og en øl eller en sodavand.

Lokalrådet havde i samarbejde med COOP 365 sørget for forplejning til de flittige Egebjerg-borgere, der denne vej fandt vej til Grusgraven.

I det gode vejr blev der hygget og snakket, og børnene spillede fodbold eller kurede ned af skrænterne. Over 100 mennesker fik en hyggelig eftermiddag og i tilgift et Halloween græskar med hjem.

Lokalrådet fik på den måde kontakt til mange beboere i det yngre segment, og medlemmer af Lokalrådet gik rundt og fortalte om de kommende planer i Grusgraven.

Her vil Lokalrådet gerne involvere så mange beboere som muligt, så projektet bliver præget af borgerinddragelse og aktiv medvirken.

Det fine fremmøde gav Lokalrådet en tro på, at man også senere vil se mange Egebjergborgere, når der bliver inviteret.

Lokalrådet har fået støtte af Horsens Kommune til at gennemføre Det store Græskarevent i Egebjerg.

Se videoen her!

NYHEDER

Arkiver